طرز تهیه ماهی با حشو
طرز تهیه ماهی با حشو
ماهی با حشو سس مخصوص جنوبی ها با این روش پخت ماهی و استفاده از این سس خوشمزه ، طعم خوراک مانند ماهی شکم پر شمالی شما بینظیر و به یاد ماندنی خواهد شد و تا مدتها مزه آن را حس خواهید کرد .
مواد لازم برای خوراک ۲ نفرمواد لازم برای تهیه ماهی با حشو
- ماهی
- سبزی ماهی سیصد گرم
- تمر هندی بنا به ذایٔقتون زیاد یا کمش کنید
- پیاز یک عدد بزرگ
- آبلیمو به مقدار کافی
- سیر تازه ۷ الی ۸ عدد
- کشمش پلویی ۱۰۰ گرم
- نمک،فلفل،زردچوبه به میزان کافی
طرز تهیه ماهی با حشو
مرحله اول
برای تهیه ماهی با حشو ، پس از این که پوست ماهی را تمیز کردید و آن را به خوبی شستید ، برای مزه دار کردن ماهی فیله های پاک شده را با پیاز خلال شده آبلیمو و نمک و زردچوبه و مقداری هم فلفل مخلوط کنید ، اجازه دهید تا برای دو ساعت در این حالت باقی بماند تا مزه دار شود .
مرحله دوم
نصف پیاز را خرد کرده درون ماهی تابه ریخته و کفش دهید زمانی که با سبک شد حبه های سیر را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کرده و تفت دهید تا بوی سیر بلند شود ، اکنون زمان آن رسیده که آب تمر هندی و سبزی و پس از آن ادویه ها را اضافه کنیم .
مرحله سوم
توجه داشته باشید که آب تمرهندی را هم باید از صافی رد کنید ، در پایان کشمش را به مواد درون ماهیتابه اضافه کرده و با هم تفت میدهیم و بعد از اینکه سس آماده شد اجاق گاز را خاموش میکنیم . فیله های ماهی را از یخچال خارج کرده و آماده برای پخت میکنیم .
مرحله چهارم
فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد پیش گرم میکنیم سپس ماهی را با همان مواد مرینیت روی سینی فر قرار می دهیم بعد ازآن سس حشو آماده شده را روی فیله ها ریخته و برای مدت زمان ۴۵ الی ۶۰ دقیقه و با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد ماهی در فر قرار داده میشود تا کاملا مغز پخت شود .