صادرات حلال روشان فام

صادرات حلال روشان فام

یکی از فعالیت‌های کارخانه تولید رنگ روشان فام، صادرات حلال به کشورهای همسایه است. حلال که دارای انواع بسیار متفاوتی است ماده‌ای است که حل شونده را در خود حل کرده و در نهایت یک محلول ایجاد می‌کند. حلال‌ها عموما مایع هستند اما در شرایطی می‌توانند مایع یا گاز نیز باشند. قدرت حل کنندگی حلال‌های مختلف با یکدیگر متفاوت است. به عبارتی در حجم معینی از یک حلال، به توجه به دما تنها مقدار مشخصی از املاح، حل خواهند شد.

حلال‌ها در صنعت‌های مختلف کاربردهای بیشماری دارند. به عنوان یکی از رایج‌ترین کاربردهای حلال می‌توان به استفاده از آن‌ها برای رقیق سازی رنگ‌ها اشاره کرد. همان‌طور که می‌دانید رنگ های ساختمانی و صنعتی به تنهایی قابلیت استفاده را ندارند. آب خود نوعی حلال است که می‌توان رنگ پلاستیکی ساختمانی را با آن ترکیب کرد تا ویسکوزیته رنگ کاهش یابد. رنگ‌های روغنی با حلال‌های پایه نفتی رقیق می‌شوند؛ مانند تینر که نوعی حلال با پایه نفتی است.

صادرات حلال روشان فام یکی از فعالیت‌های اصلی این کارخانه است. برای آشنایی بیشتر با محصولات تولیدی این کارخانه می‌توانید مستقیما به وبسایت آن مراجعه کرده و ریز فعالیت‌ها و محصولاتی که به بازار عرضه می‌کنند را مشاهده کنید. در این مطلب قصد داریم اطلاعات بیشتری راجع‌به صادرات حلال از سوی کارخانه روشان فام در اختیارتان قرار دهیم.

انواع حلال صادراتی روشان فام

بطور کلی به دو دسته قطبی و غیر قطبی تقسیم بندی می‌شوند. اما اگر بخواهیم آن‌ها را براساس ماهیت شیمیایی که دارند تقسیم بندی کنیم حلال‌ها به دو دسته حلال آبی و حلال آلی تقسیم بندی می‌شوند. یکی از مهم‌ترین حلال‌های صنعتی که بارها و بارها از آن استفاده کرده‌اید الکل ها هستند. اما چرا الکل یک حلال صنعتی بسیار پرکاربرد است؟

دلیل این موضوع این است که الکل یک سر قطبی و یک سر غیر قطبی دارد به همین خاطر می‌تواند هم مواد حل شونده قطبی و هم مواد حل شوند غیر قطبی را در خود حل کند. به عنوان یکی دیگر از حلال‌های پرکاربرد می‌توان به جیوه اشاره کرد که محلول‌های فلزی و آمالگام جزو محلول‌های این حلال به شمار می‌روند. در ادامه به توضیح کوتاهی راجع‎به انواع حلال‌های صادراتی این کارخانه خواهیم پرداخت.

حلال آلی

حلال‌های آلی خود دارای سه دسته هیدروکربنی، هالوژنی و اکسیژنی تقسیم بندی می‌شوند. هیدروکربن به ماده‌ای گفته می‌شود که از مولکول‌های کربن و هیدروژن تشکیل شده است. استون، تولوئن، فنول و… همگی از انواع حلال‌های هیدروکربنی هستند.

حلال آبی

آب خود بزرگ‌ترین حلال موجود بر روی کره زمین است. این حلال تنها می‌تواند مولکول‌های قطبی را در خود حل کند به همین خاطر به آن حلال قطبی نیز گفته می‌شود. به همین خاطر است که رنگ روغنی چون دارای مولکول غیر قطبی است در آب حل نمی‌شود و نیاز است که با یک حلال غیر قطبی چون تینر روشان فام ترکیب شود.

حلال قطبی

براساس عملکرد حلال‌ها می‌‎توان آن‌ها را به دو دسته حلال‌های قطبی و غیر قطبی تقسیم بندی کرد. آب رایج ترین حلال قطبی است که می‌تواند مولول‌های قطبی را در خود حل کند. یک مواد حل شونده قطبی می‌تواند در آب که یک حلال قطبی است حل شده و محلول قطبی تشکیل دهد.

حلال غیر قطبی

بین ذرات یک حلال غیر قطبی نیروی جاذبه ضعیف واندروالسی وجود دارد به همین خاطر این حلال‌ها نقطه جوش پایینی دارند. از دیگر ویژگی های یک حلال غیر قطبی می‌توان به فرار بودن این ماده اشاره کرد. یک مواد حل شونده غیر قطبی می‌تواند در یک محلول غیر قطبی حل شده و در نهایت تشکیل یک محلول غیر قطبی بدهد.

کاربرد حلال‌های صادراتی

ممکن است از خود بپرسید مگر حلال‌ها چه کاربردهایی دارند که کارخانه ای مانند روشان فام آن‌ها را به کشورهای همسایه نیز صادر می‌کند؟! از انواع حلال‌هایی که کمی پیش به آن‌ها اشاره کردیم می‌توان کاربردهای زیادی را انتظار داشت. مهم‌ترین کاربردهای حلال عبارت است از:

  • استفاده از حلالی چون اتانول در ساخت عطرها
  • استفاده در صنعت نفت و گاز
  • استفاده از حلال‌هایی چون استون یا استات متیل برای پاک کردن لاک یا چسب
  • تمیز کردن ظروف آزمایشگاهی از مواد شیمیایی مختلف
  • استفاده در صنایع دارویی
  • استفاده از حلال‌هایی چون تولوئن برای رقیق سازی رنگ
  • استفاده از حلال هایی چون هگزان یا بنزن برای ساخت محلول های پاک کننده
  • استفاده در صنایع شیمیایی و سنتزهای شیمیایی

پرمصرف‌ترین حلال های صنعتی در ایران

یکی از مهم‌ترین حلال‌های صادراتی حلال 402 است. حلال 402 عضوی از خانواده حلال‌های تینر است. در استفاده و نگهداری از این حلال باید نهایت احتیاط را داشته باشید چراکه بسیار اشتعال زا بوده و ممکن است به خودی خود مشتعل شود. از این نوع حلال با توجه به گریدی که دارد می‌توان در صنعت چاپ و رنگ، ساخت اسپری‌های تمیز کننده، تولید واکس خانگی، روکش کف، استفاده در وارنیش‌ها و… استفاده کرد.

با توجه به این کاربردها می‌توان حلال‌های 402 را جزو بهترین حلال های صادراتی دانست. برای درک بهتر اهمیت موضوع بد نیست بدانید 50 درصد سهم صادرات حلال در دنیا مختص به ایران است و از این 50 درصد بیشترین سهم را حلال 402 به خود اختصاص داده است. علاوه بر حلال‌های 402، حلال های دیگری نیز وجود دارند که به کشورهای دیگر صادر می‌شوند. این حلال‌ها عبارتنداز:

  • تولوئن
  • متانول
  • اتانول
  • مورفولین
  • استون یا پروپانون

چگونه بهترین حلال صادراتی را خریداری کنیم؟

اگر به دنبال بهترین و باکیفیت ترین حلال صادراتی باشید می‌توانید به شرکت روشان فام مراجعه کرده و محصولات تولیدی این شرکت را خریداری کنید. شاید پیدا کردن یک تولیدکننده حلال برای خرید جزئی کار سختی نباشد اما زمانی که حرف از صادرات به میان می‌آید کیفیت محصولات از اهمیت بسیار بیشتری برخوردار خواهد شد. چنانچه قصد صادرات حلال باکیفیت به سرتاسر جهان را دارید، می‌توانید با گروه تولیدی روشان فام در تماس باشید.

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *